bende KARAMELEK
1 sayfadaki 2 sayfası
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
bende KARAMELEK
Slm ismim ayşe uşaktan oynuorum çarlarım karamelek karamelekşifa karabüyüxaishe aranızda olmaktan mutluluk duyuyorum çok güsel arkadaşlar tanımaya başladım özellikle limeyda iyiki tanımışım
Misafir- Misafir
Geri: bende KARAMELEK
Canım Benim çok teşekkür ederim bu şekilde düşünmen beni çok mutlu etti we nediyorum biliyormusun
Kıskananlar çatlasın
(Çocuklar bu lafım siz erkeklere)
Duyun we görün heheheh
Kıskananlar çatlasın
(Çocuklar bu lafım siz erkeklere)
Duyun we görün heheheh
Misafir- Misafir
hahahaha hehehehe çok güldüm valla ne oluyonuz beee ne yaptık biz
Misafir- Misafir
İlk Başta Tekrardan Hoş Geldin Bu Arada Erkekler Kıskansın Lafı İçin Kıskanmaya Gerek Yok Aile İçinde Kıskançlık Diye Bişey Yoktur
Tekrar Hoş Geldin
Tekrar Hoş Geldin
Misafir- Misafir
Hg ayşe tekrardan burda fazla takılmamak lazım bayanlar mütefiği var burda Mazllah ÇApraz ateşe geliriz Bulaşmayın agalar hg deyin yeter
İŞÇİSİN SEN İŞÇİ KAL GİY DEDİ TULUMLARI !!
İŞÇİSİN SEN İŞÇİ KAL GİY DEDİ TULUMLARI !!
Misafir- Misafir
hahah şükranın söylediği sözün sahibi benim galiba senin 2 tane kız kardeşin var limoş bende 90 tane erkek kardeş var asıl sen kıskanmaD:
En son BluE_CrY tarafından Cuma Mayıs 08, 2009 1:06 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
BluE_CrY- Mesaj Sayısı : 59
bakıyorum da anlayanlar anlamış mı ne
ama nedense kızlar az olduğundan kızların değeri daha fazla ama kızlarla en samimi olan kim bundan sonra tabiki de ben
Şimdi neden kıskanmanız gerektiğini anlayın baylar
ama nedense kızlar az olduğundan kızların değeri daha fazla ama kızlarla en samimi olan kim bundan sonra tabiki de ben
Misafir- Misafir
Limeyda demiş ki: bakıyorum da anlayanlar anlamış mı ne
aman iyi be al kızlarını
BluE_CrY- Mesaj Sayısı : 59
ahauahuahua Kapışmayın Bakayım Aile İçinde Senin Kızın Benim Kızım Yok Aaaaa Olmadı Şimdi Hepimiz Kardeşiz Bu Öfke Ne Diye Oyyyy :D
Misafir- Misafir
bıle ben biraz gec geldim ama sen benden once buralrdaymıssın karameleqim h.g missin bu kadın erkek tartışmalşarınada degineyim yani tartısmaya gerek yok kadın erkek eşitttir AMA ERKEK daha EŞİTTİR:D
Misafir- Misafir
fatih ablam sende hoşgeldin yaa geç farkeettn berdush ama olsun:P hoşbulduk
Misafir- Misafir
hosbulduk apla ayw bu sayfaya ben yalnıs bi konu actım nası silecem foto albumbu diye
Misafir- Misafir
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
1 sayfadaki 2 sayfası