Fatih ÜÇKAN
1 sayfadaki 1 sayfası
Fatih ÜÇKAN
[/b]sa diyorum başlamadan önce walla şimdi bende ne yazacagımı bilmiyorum aranıza katıldıgım için sizden biri oldgum için şuan çok mutluyum benimde adım nickimde oldugu gibi yas 18 universite ogrencisiyim ankara gazi univ fizik ogtretmenligi okuyorum baska ha bide erzurumluyum diyeceklerim bu kadar
Misafir- Misafir
Geri: Fatih ÜÇKAN
hb abiii foto ekledim buda ben işteIxdarkzephyrxI demiş ki:Hoş Geldin Aramıza Fatih
Misafir- Misafir
h.g. fatih o bölüm çok yaşatmaz seni bence biran önce hayatın tadını çıkar benden sölemesi
Misafir- Misafir
hoş bulduk kardesşelrim abilerim escape abi haklsın bende ilk senemde pişman oldum seneye bidaha giriyorum sınava inşallah ortak alandan ankara siyasal işletmedeyim sizin aranızda olmak guzel
Misafir- Misafir
hoşgeldin canım fatihim ........ bide yakışıklılık konusuna gelince ben varken konuşmasanız
Misafir- Misafir
ayse h. b çekan abi h.b yaw ben yakısıklıyım demiyom ki arklşar diyo hem bu foto seninnmi yaw merake ttim eger seninse en yakuısıklısı sensin walla harbiden diyom ha nieye seninmi diye sordugumuda acıklayam sonra yanlıs anlama ben pek dizi izlemem ama bu kavak yellerinde deniz diye bi karakter var ona benziyon ..
Misafir- Misafir
iyi ozman en yakısıklısıı sensin kerima bide yakısıklı ama foto uzaktan cekilmiş belkide en yakısıklısı odur
Misafir- Misafir
yok bea kerimde yakışıklıysa ben ölim ozaman kerim bu msj okuyunca ben bittim x)
Misafir- Misafir
yok abi oda yakısıklı ozman en iysii oyundaki ablalarımız bayan kardeşlerimiz secsin en yakısklı kim ? ama şükran abla kerim abiye oy kullanmasın caiz degil
Misafir- Misafir
1 sayfadaki 1 sayfası