İKV Kafile Lonca
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Tüm KAFİLE'nin DİKKATİNE

Tüm KAFİLE'nin DİKKATİNE Empty Tüm KAFİLE''nin DİKKATİNE

Mesaj tarafından Misafir Perş. Mayıs 21, 2009 9:23 pm

Tüm kafilenin dikkatine saygı deger kardeşlerim abilerim ablalarım bileninz vardır carlarımı sildigim için oyuna pek giremiyorum ve genelde foruma yorum yazıyorum ama bilmenizi istediigim konu ben foruma yazı yazarken sizin adınıza yazmıyorum butun yorumlar şahsi düşüncelerimdir beni lonca adını kullanma ile suclayanlar olursa bilesiniz diye actım bu konuyu SİZİN ARANIZA KATILMA SEBEBİM çok saygı duydugum abilerimin ablalrımın kardeşlerimin olmasıdır sag olsun yonetim deki arklar beni kafileye kabul etti ama ben eskiden neysem şimdide o olmak istiyorum yani aynı loncdan olmamıza karşın farklı görüşlerimiz olabilir LÜTFEN BUNA SAYGI DYUN VE DESTEGİNİZİ ESİRGEMEYİN SADECE ALEYHİMDE KONUSMAMANIZ YETERLİ OLACAKTIR!!!
konuyu açıp sizi meşgul ettigim için hakıkınızı helal edin
FATİH ÜÇKAN

Misafir
Misafir

Tüm KAFİLE'nin DİKKATİNE Empty Geri: Tüm KAFİLE'nin DİKKATİNE

Mesaj tarafından Misafir Perş. Mayıs 21, 2009 9:41 pm

Fatihcim şu sıralar bende pek oyuna giremiorum silinen çhar olsun bunlar geri yerine gelebilcek şeyler. Ama şu var sen bu loncadasın bizimle berabersin biz bir aileyiz artık senin veya bu loncaya mensup olan her kimsenin yazdıkları tüm lonca olarak yazmış kabul edilmektedir ki senin oyunda her ne olursa olsun arkanda olucak bi kafile loncası vardır bunu bilesin . nasıl senin buraya katılma sebebin saydı duyduğun sevdiğin kişilerin olmasıysa senin buraya kabul edilmende burda senin sevenlerin olduğunun destekleyenler olduğunun göstergesidir. ayrıca bu loncada olan herkles zaten özü neyse o olarak davranmalıdır. biz kimsenin karakterini değiştiremeyiz zaten .ŞUNU DA UNUTMAYIN HERKES İÇİN BİR KONU NEDENİYLE BAŞKASINLA DİYOLAĞA GİRİYORSAK BUNU LONCA KAFİLE İMZASIYLA YAPIORUZ DEMEKTİR . SİZDEN RİCAM KAFİLEYE ZARAR VERECEK ZEDELEYECEK DİYOLOGLARA GİRMEYENİZ !

Saygılarımla

Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir Perş. Mayıs 21, 2009 9:45 pm

haklısın abi ama siyasi konular açılıyor ve benim daynamadıgım gözümü karartan bazı konlar oluyor ve bunlara bazen yorum ayzdıgım oluyor bundan sonra daha dikkatli olacagım teşekkürler

Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir Perş. Mayıs 21, 2009 9:46 pm

Ben teşekkür ederim .

Misafir
Misafir

- Similar topics